ODC professional

ODC AGENTSCHAP

YINC heeft een agentschap van de ODC (Odin Development Compass). In 2013 hebben we hiervoor een platform opgericht voor ODC-professionals. 

DE ODC PROFESSIONALS

Het platform is voor gecertificeerde ODC-professionals die zich als coach, begeleider of adviseur bezighouden met de ontwikkeling en groei van mensen, teams en organisaties. Maar ook bijvoorbeeld met talent development, functie-matching of change.

Alle professionals hebben 1 ding gemeen. Ze hebben ODC omarmd en zijn bevlogen om zoveel mogelijk mensen te helpen terug te gaan naar hun essentie om van daaruit te kunnen leven en werken. Hen te helpen ontdekken wat hun echte talenten en drijfveren zijn en welk schaduwgedrag dit blokkeert.

AANSLUITEN ALS PROFESSIONAL

YINC streeft naar een langdurige relatie met de ODC-professionals. Op het platform kun je terecht voor je vragen, informatie, ODC-inkoop, gerelateerde trainingen en workshops en andere professionals ontmoeten.

Ben je als coach, consultant of HR-adviseur nog geen ODC professional maar wel op zoek naar een instrument dat echt anders is, meld je dan aan voor de training ‘Terugkoppelen van de ODC’ (ODC-1).

Heb je nog twijfels en wil je eerst onderzoeken of de ODC-methodiek en het platform ook iets voor jou is? Neem dan contact op voor meer informatie.