Academy

Training gebruik ondernemersdashboard

Wanneer je met ondernemers werkt, maakt het nogal wat uit in welke fase het bedrijf zich bevindt en of de ondernemer in staat is het bedrijf in deze fase of volgende fase te leiden of de stap naar de volgende fase kan maken. Het ondernemersdashboard geeft je een handvat om het gesprek hierover aan te gaan.

Naast de fasen van een onderneming, krijg je ook inzicht in de leiderschapsstijl en managementaspecten van jouw klant. Wanneer je niet met ondernemers werkt maar wel mensen in een leidinggevende of bestuurlijke functie begeleidt, geeft het dashboard je een duidelijk overzicht van de leiderschapsstijl(en) en wat mogelijke ontwikkelgebieden en blokkades zijn aan de hand van de managementaspecten.

In deze online training komen alle aspecten van het ondernemersdashboard aan bod. Heb je na de training nog behoefte om te sparren over een casus, dan kun je een sessie aanvragen via info@yincconnect.com.

De onderdelen die in deze online training aan bod komen zijn:

Voor wie?
Voor businesscoaches, adviseurs, consultants, teamcoaches en werving en selectie adviseurs.

Duur:
2 uur.

Kosten:
€ 99

Workshop teams en Brown paper

De Brown paper is een Expert dashboard met het formaat van een Abri. Je gebruikt de Brown paper bij teamsessies, maar kunt er ook voor kiezen om het bij Business coaching in te zetten om inzicht te geven in wat er gebeurt als de energie wordt verlegd en competenties worden ontwikkeld.

Het gebruik van de Brown paper geeft een extra dimensie aan het werken met teams. Het zorgt voor meer interactie en betrokkenheid bij de deelnemers van de sessie. Het geeft direct inzicht in de samenstelling en opbouw van een team, waar de kracht ligt, de valkuilen en waar eventuele CAPS zitten. Het stelt je in staat om direct inzichtelijke te maken wat er bij een andere rolverdeling gebeurt of als talenten die niet worden benut, worden ontwikkeld.

Er zijn verschillende manieren om met de Brown paper te werken. We behandelen 2 verschillende invalshoeken en gaan daarbij actief met de Brown paper aan de slag.

Voor wie?
Voor businesscoaches, adviseurs, consultants en teamcoaches

Duur:
3 uur.

Kosten:
€ 159