BEN JIJ KLAAR VOOR DE ONTDEKKINGSREIS NAAR JOUW PURE ZELF?

Heb jij het verlangen om vanuit vrijheid te leven en werken? De keuzes te maken op basis van jouw eigen waarden en te mogen staan voor wie jij bent? Wil je je niet langer laten leiden door de buitenwereld en proberen te voldoen aan dat wat je denkt wat van jou wordt verwacht? Wil je in plaats hiervan zelf de regie in handen hebben en vanuit jouw natuurlijke kracht jouw eigen regisseurschap pakken?

We zijn vaak zo op de buitenkant gericht dat we vergeten wie we ook al weer zijn, en wat we ten diepste willen, wat ons gelukkig maakt en wat we willen bijdragen. Externe normen zijn interne normen geworden waardoor je afgedreven bent van jouw waarden. Zingeving en transformatie gaat om de binnenkant en niet om de buitenkant. Wij helpen je terug naar binnen te gaan en jouw pure zelf te herontdekken.

 

Gun jij jezelf deze ontdekkingsreis en wil je je niet langer laten belemmeren door je (onbewuste) angsten en aannames?

Wij nodigen je graag uit om deze eerste stap te zetten naar jouw mooiste leven.

Wat kun je leren?

PUUR JIJ is bedoeld voor diegene die zich verder willen ontwikkelen en vanuit hun volledig potentieel willen leven en werken. Vanuit het creëren van mogelijkheden in plaats van angstgedreven. Vanuit wie ze werkelijk zijn hun fijnste leven te leven, zonder masker.

INCOMPANY PROGRAMMA

  • Een intakegesprek waarbij we concreet jouw doel formuleren.
  • 6 online modules met theorie en werkboeken waarmee je direct aan de slag kunt.
  • 6 trainingsdagen waarin we interactief aan de slag gaan met het herontdekken van jezelf.
  • Een drijfverenmeting die inzicht geeft in jouw unieke talenten en blokkades.
PUUR JIJ

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

  • Een intakegesprek waarbij we concreet jouw doel formuleren.
  • 6 online modules met theorie en werkboeken waarmee je direct aan de slag kunt.
  • 6 individuele coachsessies om je ontwikkeling te ondersteunen. En versnellen.
  • Een drijfverenmeting die inzicht geeft in jouw unieke talenten en blokkades.

Marjolein coachte me gedurende het PUUR JIJ programma, in de periode dat ik een start wilde maken met mijn eigen bedrijf met als opmerkelijk effect dat ze me vertrouwen heeft gegeven en me geholpen heeft met een focus op mijn bedrijfsdoelen te ontwikkelen. Persoonlijk heeft Marjolein me geholpen en in staat gesteld om mijn eigen nieuwe rol met nieuw zelfvertrouwen en enthousiasme aan te pakken en ik kan haar invloed alleen maar omschrijven als levens-veranderend. Ik beveel Marjolein haar coachingsvaardigheden, haar volhardendheid en de rust die ze met zich meebrengt van harte aan.

Wil je meedoen met het puur jij programma?

Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. We kijken samen waar jij staat en of je toe bent aan de volgende stap voor jouw bedrijf of in jouw carrière.

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.