De eerste stap naar excellente teams

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen. Concurrentie hoort thuis in de markt, niet binnen bedrijven of binnen gezinnen.

WIL JIJ VERDER GROEIEN SAMEN MET JOUW TEAM?

Een dynamische omgeving vraagt om een wendbare organisatie. Je wilt groeien met je bedrijf, meer efficiency of de teams binnen jouw organisatie beter laten samenwerken. Dat lukt alleen met vitale medewerkers met grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid en de motivatie om mee te groeien. De juiste teamsamenstelling zorgt voor een betere performance en teamleden die boven zichzelf uitstijgen. Bij de werving is een goede match cruciaal en inzicht in de kwaliteiten van het huidige team een vereiste. Maar hoe zit het met de rolverdeling binnen de teams, doet een ieder waar zij/hij goed in is? En hoe is de samenwerking binnen het team, zijn er allergieën, nemen mensen voldoende hun verantwoordelijkheid? Wij bieden korte en uitgebreide trajecten met als vast onderdeel een ODC-drijfverenmeting. Wat past bij jouw vraag?

Wordt het geen tijd dat jij jouw bedrijf zo gaat vormgeven zoals je altijd al wilde? Met de professionals die graag bij jou willen werken en net zo gemotiveerd als jij zijn om te groeien? Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar excellente teams en een bloeiende organisatie.

Teamanalyse/teamcasting

DIRECT STARTEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN STRATEGIEGESPREK

brown paper sessie:

TEAMTRAJECT:

VOOR WIE IS het teamtraject BEDOELD?

WIL JIJ MET JOUW TEAM DE UITDAGING AANGAAN?

Je kunt je aanmelden voor een oriënterend gesprek. We kijken samen waar jij staat met jouw team en wat je wilt bereiken.