Management development

Hoe paradoxaal het misschien mag klinken; het harde (bedrijfs-)resultaat komt pas als er eerst voldoende gewerkt is aan zachtere, emotionele menselijke waarden.

BEN JE KLAAR OM DE VOLGENDE STAP IN JE ONTWIKKELING TE MAKEN?

Als leidinggevende komt er veel op je af. Naast de resultaten die je moet behalen en de teams die je aan moet sturen, heb je ook tijd nodig om jezelf te ontwikkelen en de juiste modus te vinden om alles in goede banen te leiden. Je wilt niet worden verrast dat de talenten die nodig zijn voor de groei van de onderneming gaan lopen. Het leiderschapsprogramma is erop gericht jezelf opnieuw te ontdekken. Terug naar je pure zelf en vandaar uit je authentieke leiderschap verder te ontwikkelen. Ontdekken waarom je soms gedrag laat zien, wat jou niet verder helpt of waar je energie lekt terwijl er talenten zijn die je nu niet benut. Weer de aansluiting vinden met jouw teams waardoor je meer tijd overhoudt voor dingen die ook belangrijk voor je zijn en waar je nu te weinig aan toe komt. Wacht niet met jouw leven zo in te richten zoals je dat graag wilt. Natuurlijk is er actie nodig om resultaat te behalen. Maar het kan ook anders, met minder stress en meer quality time.

Wat kun je leren?

DIRECT STARTEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN STRATEGIEGESPREK

Authentiek leiderschap BESTAAT uit:

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?

WIL JIJ DE UITDAGING AANGAAN?

Je kunt je aanmelden voor een oriënterend gesprek. We kijken samen waar jij staat en wat je wilt bereiken als manager of ondernemer.