Gratis e-book

DOWNLOAD NU ONS GRATIS E-BOOK

7 tips om jezelf als merk neer te zetten zodat anderen graag met je werken.

Toen wij startten als ondernemer waren we vooral op zoek naar klanten om omzet te genereren. Als er een vraag kwam dan maakten we een maatwerk programma om vooral die klant goed te bedienen. Het gevolg was dat we heel hard moesten werken en onszelf steeds opnieuw uitvonden. We groeiden niet omdat we veel te veel verschillende diensten aanboden en daar enorm veel tijd en energie in ging zitten. Maar wat we vooral ontdekten is dat we van onszelf waren afgedreven. Van dat waar we voor stonden en wat we graag bij wilden dragen aan deze wereld.

We zijn terug gegaan naar de basis, naar ons pure zelf. Nu kunnen we trots zijn op waar we voor staan. Dat maakt dat we vanuit onze waarden connecten met klanten en de klanten naar ons toe komen die echt bij ons passen en dezelfde waarden hebben.

Onze programma’s zijn hierop gebaseerd omdat we ook jou gunnen vanuit jouw waarden te leven en te werken. Jezelf als merk neerzetten betekent dat anderen precies weten wie je bent en waar je voor staat en dat ze graag met jou samenwerken omdat je dat ook consequent uitdraagt.

Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij jouw eigen merk kunt zijn. Dit biedt jou de kans om de volgende stap met jouw bedrijf te maken of jouw droomcarrière vorm te geven. 

WIL JE MEEDOEN AAN HET PROGRAMMA?

Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
We kijken samen waar jij staat en of je toe bent aan de volgende stap voor jouw bedrijf of in jouw carrière.

Maak nu een afspraak voor een oriënterend gesprek.