Masterclass Teams en ondernemingsfasen

De fase waarin een (management)team zich bevindt heeft effect op het functioneren van het team en de onderneming. Afhankelijk van de fase van een onderneming is leiderschap of juist meer het managen van zaken gewenst. Wanneer deze 2 aspecten niet in zijn geheel bekeken worden, kunnen bepaalde interventies niet het gewenste resultaat opleveren maar is er eerst iets anders nodig om de juiste aanpak te kunnen bepalen. Uit een analyse kan blijken dat een team niet alle competenties heeft of benut, die nodig zijn voor groei of dat er een wijziging in de rolverdeling noodzakelijk is. Jouw rol als externe adviseur is de organisatie hier van bewust te maken.

Wil jij je verder specialiseren als businesscoach en kun je wel wat handvatten gebruiken bij het begeleiden van jouw klanten? Schrijf je dan nu in voor deze Masterclass.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE MASTERCLASS

Wat kun je leren?

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?

DATA

De training is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Dit is inclusief lunch, koffie en thee. De training wordt gehouden op onze eigen locatie. Kijk voor de eerstvolgende Masterclass in de agenda.

 

INVESTERING

De kosten van de training zijn € 697 excl. btw. en inclusief koffie, thee, versnaperingen en lunch.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE MASTERCLASS TEAMS EN ONDERNEMINGSFASEN