Be your own Brand

Weet jij hoe uniek jij bent? En hoe jij met jouw talenten kan bijdragen aan de wereld? Weet jij wat voor impact jij hebt op anderen en hoe ze jou waarnemen? Komt de perceptie die anderen van jou hebben overeen met de werkelijkheid, wie jij werkelijk bent?

 

Het is belangrijker dan ooit, dat je contact maakt met anderen vanuit jouw eigen waarden, jouw authentieke zelf. Mensen willen werken met jou, zaken doen met jou als persoon. Om succesvol te zijn is het essentieel dat je weet wie je bent en waar je voor staat en dit ook laat zien aan anderen. Op die manier maak je connectie met mensen die op hetzelfde level zitten en daarom graag zaken met jou doen, of je graag in dienst nemen.

 

Als leidinggevende is het belangrijk dat je de aansluiting met je team hebt. Hoe kom je over op jouw mensen? Is de drempel laag om zaken met jou te bespreken of ontwijkt men je liever? Ben jij een voorbeeld of heb je moeite jezelf nog te motiveren?

 

Te vaak zien wij mensen die van zichzelf zijn afgedreven en het leven van anderen leven. Managers en ondernemers die hun enthousiasme zijn kwijtgeraakt, die niet meer blij zijn met wat ze doen of het niet lukt om de volgende stap te maken.

Wij nemen je mee op ontdekkingsreis terug naar jouw authentieke zelf zodat je weer vanuit dat waar jij voor staat kunt leven en werken. Dat je weer blij wordt van wat je doet en weer kunt bouwen aan jouw succes zonder dat je jezelf tekort doet.

“It isn’t what they say about you, it’s what they whisper.”.

Errol Flynn

Wat kun je leren?

Be your own brand bestaat uit 4 modules

Wil je ook het verschil maken in het leven van anderen en waardevolle relaties opbouwen?

 

Wil je eindelijk vanuit jouw authentieke zelf leidinggeven en niet vanuit dat wat je denkt dat er van je verwacht wordt? Meld je dan aan voor het programma.