Masterclass ‘Be your own Brand’

Weet jij hoe uniek jij bent? En hoe jij met jouw talenten kan bijdragen aan de wereld? Weet jij wat voor impact jij hebt op anderen en hoe ze jou waarnemen? Komt de perceptie die anderen van jou hebben overeen met de werkelijkheid, wie jij werkelijk bent?

Het is belanggrijker dan ooit, dat je contact maakt met anderen vanuit jouw eigen waarden, jouw authentieke zelf. Mensen willen werken met jou, zaken doen met jou als persoon. Om succesvol te zijn is het essentieel dat je weet wie je bent en waar je voor staat en dit ook laat zien aan anderen. Op die manier maak je connectie met mensen die op hetzelfde level zitten en daarom graag zaken met jou doen, of je graag in dienst nemen.

Te vaak zien wij mensen die van zichzelf zijn afgedreven en het leven van anderen leven. Ondernemers die hun enthousiasme zijn kwijtgeraakt, die niet meer blij zijn met wat ze doen of het niet lukt om de volgende stap te maken.

Wij nemen je mee op ontdekkingsreis terug naar jouw authentieke zelf zodat je weer vanuit dat waar jij voor staat kunt leven en werken. Dat je weer blij wordt van wat je doet en weer kunt bouwen aan jouw succes zonder dat je jezelf tekort doet.

It isn’t what they say about you, it’s what they whisper.

Errol Flynn

Concreet krijg je inzicht in:

  Jouw talenten en in jouw natuurlijke kracht en aangeleerd -en daarmee kwetsbaar- gedrag op basis van archetypen;

  De 3 dimensies van een sterk merk;

  Jouw visie en waarden, dus dat waar jij voor staat;

  Jouw authentieke leiderschapsstijl;

  Hoe je jouw merk daadwerkelijk kunt gaan leven.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap naar een sterk merk?

Neem dan contact me ons op via het contactformulier.

Jouw investering

De Masterclass is 2 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. De prijs is inclusief koffie, thee en lunch € 997 (excl. btw).

SCHRIJF JE DIRECT IN