Het gaat weer goed in Nederland. Alle seinen staan op groen. Ondernemers en bedrijven zijn optimistisch en orderportefeuilles zijn goed gevuld.

Een heerlijke tijd, het zonnetje schijnt volop en zo op het oog lijkt er ook geen wolkje aan de lucht. Toch is alertheid nodig in deze optimistische tijd. Juist in periodes van economische voorspoed hebben bedrijven de neiging om “in te dutten” en in te leveren op vitaliteit.

Matige prestaties worden vergoelijkt, omdat nieuw personeel moeilijk te vinden is. Bestaande knelpunten worden niet opgelost, omdat de goede bedrijfsresultaten dit maskeren. Oude, minder effectieve gewoontes sluipen weer in uw onderneming. Kortom allemaal zaken die de vitaliteit van uw bedrijf stukje bij beetje ondermijnen.

Juist nu zou een bedrijf moeten investeren in scherpte en ontwikkeling van zowel personeel als bedrijfsprocessen. Juist nu is het van belang om kostbaar talent aan uw bedrijf te binden, uit te dagen en verder te ontwikkelen. Hierdoor voorkomt u ongewenst verloop, onnodig verzuim en blijft uw organisatie scherp, vitaal en financieel gezond.

Weten hoe wij u kunnen helpen bij het kritisch kijken naar uw organisatie en het repareren van uw dak?